print

انجمن علمی غلات ایران برگزارکننده دو پنل علمی و چالشی در همایش تکنوفود 2 : تصمیم گیری و بحث در ارتباط با مشکلات صنعت غلات و فرآورده های آن و ارائه راهکار های کاربردی از طرف اساتید و کارشناسان این صنعت

:هیئت ریئسه پنل تخصصی غلات و فرآورده های  آن

IMG_20170302_143102مهندس حسین حدادی  ریاست پنل

دکتر کاظم کوهی دبیر پنل

مهندس بهروز رفیعی طاری

   دکتر محمد حسین عزیزی

 : اعضا پنل تخصصی

مهندس حدادی – دکتر کوهی – دکتر سیدین — دکترعزیزی – دکتر کریمی تفرشی – دکتر بخشی – مهندس پایان – مهندس رفیعی طاری

سخنرانان پنل علمی غلات

فواید خمیرترش صنعتی در کاهش مصرف افزودنی ها  :دکتر سید علی مشعشعی

 تاثیر هیدروکلوئیدها در تولید نان بدون گلوتن مهندس الهام کاکایی

 شربت ذرت حاوی فروکتوز و کاربرد آن در محصولات بیکری :دکتر لیلا کمالی روستا

سخنرانان پنل چالشی غلات

تاثیر بهبود رئولووژی خمیر در کاهش مصرف افزودنی ها مهندس بهروز رفیعی طاری

بررسی میزان آرسنیک در برنج کتر نجمه مظهری