تشکیل کارگروه گندم، آرد ونان itteam بهمن ۱, ۱۳۹۵ تشکیل کارگروه گندم، آرد ونان۱۳۹۵-۱۱-۱ ۰۱:۱۵:۵۴ +۰۰:۰۰ همه مطالب print در انجمن علمی غلات ایران روز دوشنبه 95/10/27 جلسه ای مبنی بر ضرورت تشکیل کار گروه گندم ، آرد و نان برگزار شد و قرار شد این کارگروه ماهی یکبار جلسه ای درحوزه راهکارهای ارتقا کیفیت نان داشته باشد Related Posts مقاوم سازي باکتريهاي پروبیوتیکدر تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک مروري بر ویژگیهاي ضد تغذیهاي اسید فیتیک و کاربردهاي آنزیم فیتاز مروري بر انواع آنزیمهاي مورد استفاده در فراوري نشاسته براي تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا غنی سازي کیک با پودر کنجد طراحی و تولید محصول پاستاي سین بیوتیک