مقاوم سازي باکتريهاي پروبیوتیکدر تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک itteam اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۶ مقاوم سازي باکتريهاي پروبیوتیکدر تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک۱۳۹۶-۴-۳ ۱۲:۰۱:۴۸ +۰۰:۰۰ همه مطالب printبرای دانلود مقاله لطفا اینجا کلیک نمایید Related Posts مروري بر ویژگیهاي ضد تغذیهاي اسید فیتیک و کاربردهاي آنزیم فیتاز مروري بر انواع آنزیمهاي مورد استفاده در فراوري نشاسته براي تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا غنی سازي کیک با پودر کنجد طراحی و تولید محصول پاستاي سین بیوتیک تولید گندم ارگانیک راهبردي در جهت حفظ محیط زیست2