رفتن به محتوا
  • صفحه اصلی
  • اخبار کشاورزی
  • اخبار دامپروری
  • گزارش خبری
  • آموزش
  • تازه های علمی
  • گالری تصاویر
  • ارتباط با ما
  • وزارت جهاد کشاورزی
  • وزارت جهاد کشاورزی-سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
  • مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غلات قائم (عج)

پایگاه کشاورزی و دامپروری ایران

تازه های کشاورزی و دامپروری ایران و جهان

غنی سازی کیک با پودر کنجد

برای دانلود مقاله لطفا اینجا کلیک نمایید

اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۶تیر ۲۴, ۱۴۰۱ کشاورز نمونهاخبار کشاورزی، تازه های علمی

راهبری نوشته

نوشتهٔ پیشین طراحی و تولید محصول پاستای سین بیوتیک
نوشتهٔ پسین مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا

جستجوی مطالب

  • صفحه اصلی
  • اخبار کشاورزی
  • اخبار دامپروری
  • گزارش خبری
  • آموزش
  • تازه های علمی
  • گالری تصاویر
  • ارتباط با ما

جدیدترین اخبار

  • افزایش مصرف بلانکیت در نان های سنتی شهر تهران
  • تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نقش موثر استارتاپ‌ها در هوشمندسازی و دانش بنیان بخش کشاورزی
  • مدیرکل «دفتر محیط زیست و سلامت غذا» وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد
  • تأثیرات کرونا و ملخ‌های صحرایی بر افزایش گرسنگی در آسیا و اقیانوسیه
  • همه امکانات و تجهیزات لازم برای اطفاء حریق جنگل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بکار گرفته شود
  • پالایشگاه غلات»، آرزویی که گروه صنعتی زر برای صنعت ایران محقق کرد
  • مقاوم سازی باکتریهای پروبیوتیک در تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک
  • مروری بر ویژگیهای ضد تغذیه ای اسید فیتیک و کاربردهای آنزیم فیتاز
  • مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا
  • غنی سازی کیک با پودر کنجد
  • طراحی و تولید محصول پاستای سین بیوتیک
  • تولید گندم ارگانیک راهبردی در جهت حفظ محیط زیست۲
  • تولید گندم ارگانیک راهبردی در جهت حفظ محیط زیست
  • بررسی اثر گلوتن در پاستا ونقش آن در محصولات فاقد گلوتن
  • سرمایه گذاری روی تندرستی مردم / مغایرت روش تولید نان در ایران با استانداردهای جهانی
  • چربی شکم با این ۱۵ خوراکی شگفت انگیز آب کنید
  • جشنواره نان آبان ۹۵
  • جشنواره نان ۹۵
  • ایرانی ها روزانه ۶۶ گرم قند و شکر می خورند
  • برگزاری دوره جدید زبان تخصصی صنایع غذایی
  • نونکده
  • جوهرقند نان های سنتی پایتخت بالاست/تهدید سلامت شهروندان
  • نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی
  • متن صحبت دکتر مشعشعی در ارتباط با برنج
  • دانشمندان اتریشی: نمی‌توانیم تضمین کنیم «تراریخته» به مردم آسیب نمی‌رساند
  • ستایش نوروزخانی مدیرعامل لیان تجارت ترنج بکینگ پودر و نحوه ی تاثیر سدیم اسید پیروفسفات در ساخت آن
  • خلاصه صحبتهای مهندس حدادی در برنامه نیم نگاه
  • حفظ سلامت قلب با مصرف جو
  • چرا برنج‌های خارجی قد می‌کشند؟
  • سواد تغذیه ایرانی‌ها نیازمند بازنگری
با افتخار نیرو گرفته از WordPress | قالب Cerauno از Automattic.