رفتن به محتوا
  • صفحه اصلی
  • اخبار کشاورزی
  • اخبار دامپروری
  • گزارش خبری
  • آموزش
  • تازه های علمی
  • گالری تصاویر
  • ارتباط با ما
  • وزارت جهاد کشاورزی
  • وزارت جهاد کشاورزی-سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
  • مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غلات قائم (عج)

پایگاه کشاورزی و دامپروری ایران

تازه های کشاورزی و دامپروری ایران و جهان

Study of the Amount of Pb, Cd and Cr in Imported Indian Rice to Iran and Tarom rice Produced in the Province of Golestan

Study of the Amount of Pb, Cd and Cr in Imported Indian Rice to Iran and Tarom rice Produced in the Province of Golestan

برای دانلود مقاله لطفا اینجا کلیک نمایید

تیر ۵, ۱۳۹۵تیر ۲۴, ۱۴۰۱ کشاورز نمونهاخبار تغذیه، اخبار کشاورزی

راهبری نوشته

نوشتهٔ پیشین بررسی آلودگی برنجهای وارداتی پر مصرف در شهر تبریز به آلاینده های فلزی کادمیوم، سرب و آرسنیک
نوشتهٔ پسین سواد تغذیه ایرانی‌ها نیازمند بازنگری

جستجوی مطالب

  • صفحه اصلی
  • اخبار کشاورزی
  • اخبار دامپروری
  • گزارش خبری
  • آموزش
  • تازه های علمی
  • گالری تصاویر
  • ارتباط با ما

جدیدترین اخبار

  • افزایش مصرف بلانکیت در نان های سنتی شهر تهران
  • تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نقش موثر استارتاپ‌ها در هوشمندسازی و دانش بنیان بخش کشاورزی
  • مدیرکل «دفتر محیط زیست و سلامت غذا» وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد
  • تأثیرات کرونا و ملخ‌های صحرایی بر افزایش گرسنگی در آسیا و اقیانوسیه
  • همه امکانات و تجهیزات لازم برای اطفاء حریق جنگل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بکار گرفته شود
  • پالایشگاه غلات»، آرزویی که گروه صنعتی زر برای صنعت ایران محقق کرد
  • مقاوم سازی باکتریهای پروبیوتیک در تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک
  • مروری بر ویژگیهای ضد تغذیه ای اسید فیتیک و کاربردهای آنزیم فیتاز
  • مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا
  • غنی سازی کیک با پودر کنجد
  • طراحی و تولید محصول پاستای سین بیوتیک
  • تولید گندم ارگانیک راهبردی در جهت حفظ محیط زیست۲
  • تولید گندم ارگانیک راهبردی در جهت حفظ محیط زیست
  • بررسی اثر گلوتن در پاستا ونقش آن در محصولات فاقد گلوتن
  • سرمایه گذاری روی تندرستی مردم / مغایرت روش تولید نان در ایران با استانداردهای جهانی
  • چربی شکم با این ۱۵ خوراکی شگفت انگیز آب کنید
  • جشنواره نان آبان ۹۵
  • جشنواره نان ۹۵
  • ایرانی ها روزانه ۶۶ گرم قند و شکر می خورند
  • برگزاری دوره جدید زبان تخصصی صنایع غذایی
  • نونکده
  • جوهرقند نان های سنتی پایتخت بالاست/تهدید سلامت شهروندان
  • نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی
  • متن صحبت دکتر مشعشعی در ارتباط با برنج
  • دانشمندان اتریشی: نمی‌توانیم تضمین کنیم «تراریخته» به مردم آسیب نمی‌رساند
  • ستایش نوروزخانی مدیرعامل لیان تجارت ترنج بکینگ پودر و نحوه ی تاثیر سدیم اسید پیروفسفات در ساخت آن
  • خلاصه صحبتهای مهندس حدادی در برنامه نیم نگاه
  • حفظ سلامت قلب با مصرف جو
  • چرا برنج‌های خارجی قد می‌کشند؟
  • سواد تغذیه ایرانی‌ها نیازمند بازنگری
با افتخار نیرو گرفته از WordPress | قالب Cerauno از Automattic.